Jouw online bijeenkomst kan beter!

Ook online bijeenkomsten knappen op van een goede moderator. Ga maar na. Hoeveel online bijeenkomsten heb je al meegemaakt:

 • die veel langer duurden dan gepland?
 • waar de meeting voorbij was, maar nog niet alles besproken of gedaan?
 • waarbij mensen ondertussen -duidelijk zichtbaar- afgeleid waren en andere dingen gingen doen?
 • waar je alleen maar kon luisteren naar een spreker en je geen vragen kon stellen, of alleen via de chat ?
 • waar je al binnen een kwartier was afgehaakt, want het was te saai?

Dat is zo jammer, want online bijeenkomsten hebben veel moois te bieden. En Lisa kan je helpen. Samen maken we jouw online bijeenkomst:

 • beter
 • leuker
 • effectiever
 • interactiever
 • interessanter
Lisa Peters modereert een sessie met collega's van GoedeDagvoorzitters

Lisa modereert een sessie met collega’s van GoedeDagvoorzitters. Links onder: Neco Novellas verzorgde een muzikaal intermezzo.

dagvoorzitter Lisa Peters interviewt deelnemer

Online werkt Dagverlichter net zo goed

Ook online verwarmt, verheldert en verluchtigt Lisa; eigenlijk net als altijd. In de voorbereiding én tijdens jouw bijeenkomst.

Het maakt niet uit om wat voor online bijeenkomst het gaat. Wil je met een klein team actief en interactief aan de slag? Of ben je van plan voor veel mensen een webinar of talkshow te organiseren? Wil je iedereen tegelijk bedienen of kunnen er dingen ‘a-synchroon’ plaatsvinden? En hoe houd je het leuk, voor jezelf én voor je deelnemers?

Het zijn zo maar wat vragen. En ook als je er nog geen antwoord op weet: Lisa denkt graag met je mee over je programma.

Het maakt trouwens niet uit via welk platform je dat doet. Zoom, MS Teams, Jitsi, Blue Jeans, Adobe Connect, WebEx. Het gáát namelijk niet om het platform. Het gaat om hoe je de middelen inzet die je tot je beschikking hebt.

Durf ook breder te denken dan alleen dat ene platform waar binnen jouw organisatie mee wordt gewerkt. Je kunt via andere programma’s of websites samenwerken in en aan tekstdocumenten, virtuele white boards, vragenlijsten, noem maar op.

Kom naar het Spreekuur van dr. Lisa

Soms is het fijn om even met iemand te sparren over de bijeenkomst die je organiseert of de (online) presentatie die je gaat houden. Iedere maandagochtend van 10 tot 11 uur houd ik daarom spreekuur voor iedereen die zit met vragen over:

 • online vergaderen
 • online presenteren
 • online congressen
 • online pitchen
 • online participatiebijeenkomsten
 • online … bijeenkomsten in welke vorm dan ook.

Want het lijkt misschien simpel, maar er komt best veel kijken bij een geslaagde online vergadering/presentatie/congres/pitch.

Ik denk graag met je mee in een kort consult. Kom langs in mijn Zoom Meeting Room met ID nummer: 831 3703 3127. Het wachtwoord is ruukeerps, maar dan achterstevoren 😉 .

doktersbriefje van dr. Lisa Peters Dagverlichter

Ervaringen van bezoekers van het spreekuur:

Vanmorgen zag ik de aankondiging van het spreekuur van dr. Lisa Peters. Ik twijfelde kort omdat ik mijn vraag niet helemaal helder had en wel echt haar expertise en denkkracht wilde vragen om mee te denken.

Lisa heeft mij geholpen mijn echte vraag te verduidelijken, namelijk: Hoe kan ik mijn succesvolle offline sessie ook echt zo creëren dat het waardevol is als online aanbod. Mijn vertrouwen groeide met de minuut. Met kleine aandachtspunten zoals ‘verbinding creëren en interactie op gang houden’ kan ik het gaan doen: online! Sterker nog, ik heb er zelfs zin in gekregen en ben enthousiast! Dank je wel Lisa voor je verfrissende kijk

Machella, Liftkracht

Dankjewel voor je spreekuur vandaag Lisa! Ik heb er hele goede inzichten en nieuwe ideeën uit gekregen, ik kan merken hoeveel expertise en ervaring jij hierin hebt. Heel fijn om op deze informele manier antwoorden te krijgen op mijn vragen!

Jeroen

Ik ben blij dat ik naar Lisa’s online spreekuur kwam, ze zette me in 1x goed op de rit. Heel waardevol.

Karen

Dank Lisa voor dit spreekuur! Ik liep zelf tegen het onderbreken van sprekers tijdens online sessies aan. Maar voel me nu weer wat zekerder over de voorbereiding en kan verder dankzij jouw tips. Echt heel fijn en handig dat je zo’n terugkerend uurtje houdt waar ik even kan binnenlopen!

Natascha