De kracht van Dagverlichter

De stuwende kracht achter Dagverlichter is Lisa Peters. Zij is een veelgevraagd dagvoorzitter, gespreksleider en interviewer.

De naam Dagverlichter komt niet uit de lucht vallen. Met Lisa haal je een dagvoorzitter in huis die verheldert, verlicht en verluchtigt.

Lisa heeft een scherpe geest in combinatie met gevoel voor sfeer. Ze biedt structuur én wijkt daar graag van af als de situatie daarom vraagt.

portret Dagverlichter Lisa Peters dagvoorzitter gespreksleider

De weg van Dagverlichter

De weg die Lisa naar het werk als Dagverlichter heeft geleid, begon aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze cum laude afstudeerde in de Psychologie.

Vervolgens promoveerde ze aan diezelfde universiteit, maar bij een andere studierichting, namelijk Politieke Wetenschappen. (Als je geïnteresseerd bent in het (Engelse) boek dat ze schreef, dan vind je dat hier.) Daarna werkte ze als onderzoeker/beleidsadviseur bij het Centrum Indicatiestelling Zorg en het Expertisecentrum Zorgfraudebestrijding.

En toen was het tijd om het over een andere boeg te gooien en sloeg ze het pad in dat naar Dagverlichter leidde.

In alle voorgaande jaren bleek ze alles geleerd en zich eigen gemaakt te hebben wat een dagvoorzitter nodig heeft: inzicht in de psychologie van de mens, analyseren van problemen en complexe onderwerpen, luisteren, kritisch beoordelen, vragen stellen, presenteren, enthousiasmeren. Klaar dus, om de dagen te gaan verlichten.

De missie van Dagverlichter

Als het aan Dagverlichter ligt, gaat iedereen die deelneemt aan een bijeenkomst met het gevoel naar huis ‘ik ben blij dat ik erbij was; ik heb iets geleerd, iets meegemaakt en dat wil ik best nog wel eens.’.

Dat is niet vanzelfsprekend, want er zijn talloze conferenties, vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten waar mensen gefrustreerd, verveeld of vermoeid vandaan gaan. En dat is zonde van alle tijd, energie en geld die er ingestoken zijn.

Laat Dagverlichter meedenken tijdens de voorbereiding van de bijeenkomst, en er komt een programma dat is afgestemd op de bezoekers en dat ervoor zorgt dat je als organisatie bereikt wat je wilt bereiken met deze bijeenkomst.

Zet Dagverlichter in tijdens de bijeenkomst, om de boel te verhelderen, te verwarmen, en te verluchtigen.

dagvoorzitter Lisa Peters UNiversiteitsdag Universiteit van Amsterdam

Dagverlichter in het echt ontmoeten

Een dagvoorzitter uitkiezen op basis van een website is moeilijk.

Om erachter te komen of Dagverlichter je verder kan helpen om van jouw evenement een succes te maken, kun je beter ‘in het echt’ afspreken.

Dus bel 06 42 27 30 60 of laat je gegevens achter op het aanvraagformulier.